Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2016 Pazartesi

Çorum Tabip Odası Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı Ziyaret Etti

Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin başta sağlık konusu olmak üzere her alanda şehrimize büyük kazanımlar sağladığını ifade eden Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem, Tıp Fakültemiz bünyesinde gerçekleştirilen başarılı tedavi yöntemleri ile ilimizde önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirterek sağlık alanına verdiği önemden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti. 

Çok köklü bir geleneğe sahip olan hastanemizin Tıp Fakültemiz ile birlikte daha da güçlendiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin hem gerçekleştirdiği operasyonlarla hem de bünyesine kattığı birimlerle sağlık alanında her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirterek bu çerçevede Tıp Fakültemiz bünyesinde kurulan Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı’na öğretim üyesi alımına ilişkin sürecin hızla ilerlediğini vurguladı.

Üniversitemizin sağlık alanında lisansüstü çalışmalara da büyük önem verdiğinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Alkan, Sağlık Bilimleri Enstitümüzde lisansüstü eğitim verebilmek için yoğun çalışmalar yapıldığını ve “Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans” programının açılmasına ilişkin YÖK’ten onay alındığını hatırlatarak söz konusu programa en kısa zamanda öğrenci alımına başlanacağını belirtti.

Üniversitemizde yapılan çalışmaların ilimizi seven herkesi gururlandırdığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, hep birlikte gerçekleştirilen bu başarılı çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Çorum Tabip Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ümit Görkem ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube