Yayınlanma Tarihi: 19 Mayıs 2016 Perşembe

Rektörümüz KYK Hayrettin Karaman Yurdunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KYK Hayrettin Karaman Yurdunda düzenlenen bir program kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

İnteraktif olarak gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerin genç yaşta bilimsel ve kültürel donanımlarını geliştirebildikleri, ülkemize faydalı olmak için çalıştıkları takdirde gelecek endişelerinin yersiz olduğunu ve başarının çalışmaktan geçtiğini ifade ederek ülkemizde nitelikli, kaliteli ve topluma yarar sağlayan çalışmalar yapmak için birçok fırsatın olduğunu vurguladı.

Öğrencilere ne iş yaparlarsa yapsınlar, en güzel şekilde yapmaları gerektiğini, yaptıkları işlerde düsturlarının “bir kalite ölçüsü olmak” olduğunu hatırlatan Rektör Prof. Dr. Alkan, geleceğin en güzel anlamda şekillenmesi için herkese büyük görevler düştüğünü belirterek topluma yarar sağlayan çalışmalar yapmanın büyük önem arz ettiğinin altını çizdi.

“Yurt olmasaydı büyük ihtimal okuyamazdım” diyerek sözlerine devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, KYK’nın hayatında çok özel bir yeri olduğunu belirterek günümüzde KYK Yurtlarının profesyonel bir yaklaşımla öğrencilerimize hizmet etmeye devam ettiğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Alkan, şu anda KYK’nın çok yüksek seviyede barınma hizmeti sunmasının yanı sıra öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine de büyük katkılar sağladığını sözlerine ekledi.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın öğrencilerin sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube