Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2016 Perşembe

Rektörümüzden Çorum İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü Zeki Kanbur’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Hitit Akademi Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ile birlikte ilimizdeki 70’in üzerindeki STK’nın bir araya gelmesiyle oluşan Çorum İnsani Değerler Platformu’nun Dönem Sözcülüğünü devralan Zeki Kanbur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Çorum İnsani Değerler Platformu işbirliğiyle gerçekleştirilen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu” hakkında değerlendirmenin yapıldığı ziyarette Üniversitemizin toplumun her kesimiyle birlikte çalışmalar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bundan sonrasında da işbirliği içerisinde çalışma ve projelerin yapılacağını vurgulayarak Çorum İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü Zeki Kanbur’a ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Çorum İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü Zeki Kanbur da Üniversitemizin ilimizin büyük bir STK’sı ile yan yana olmasının önemli olduğunu belirterek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube