Yayınlanma Tarihi: 06 Nisan 2016 Çarşamba

Üniversitemiz ile Orman İşletme Müdürlüğü İşbirliğinde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 10. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü tarafından oluşturulan Kardeş Şiirler Hatıra Ormanı’nda 81 ilimizi temsilen 81 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz ile Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Orman İşletme Müdürü Orhan Çatalçam, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Fidan dikiminin tamamlanmasının ardından; Üniversitemiz personeli ve öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Türkiye haritasını havadan fotoğraflandı. Etkinlik hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.