Yayınlanma Tarihi: 09 Mart 2016 Çarşamba

Üniversitemiz Özel Güvenlik Personeline Genel Güvenlik Konuları ve Özel Güvenlik Uygulamaları Semineri Verildi

Üniversitemizde görev yapan özel güvenlik personeline Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu tarafından “Genel Güvenlik Konuları ve Özel Güvenlik Uygulamaları Semineri” verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Cemil Sağlam ve çok sayıda özel güvenlik personelinin katıldığı seminerde İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, yaşanabilecek olayların önüne geçmek için güvenlik personelinin olaylarda nasıl hareket etmeleri ve hangi durumlarda hangi hareket tarzlarını benimsemeleri gerektiği hakkında genel bilgiler vererek problemleri yatıştırmak adına eğitimlerin ve seminerlerin büyük önem arz ettiğini vurguladı.