Yayınlanma Tarihi: 04 Mart 2016 Cuma

TÜRMOB TESMER Müdürü Prof. Dr. Ercan Bayazıtlı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Meslek Yüksekokulumuzun 40. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü, Yarını” isimli panele katılmak üzere Üniversitemize gelen Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Müdürü Prof. Dr. Ercan Bayazıtlı, Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ÇSMMMO) Başkanı Muzaffer Yıldırım, Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Habib Akdoğan ve Siyasal Kitabevi sahibi Ünal Sevindik ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi olarak ilimizin tüm paydaşlarıyla ortak çalışmalar yürütmeyi ve Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimini tüm ilgililerle paylaşmayı çok önemsediklerini ifade ederek Üniversitemizde TESMER ile ilgili bir takım faaliyetlerin yapıldığını belirtti. 

TESMER’in meslek mensuplarına ve meslek mensubu adaylarına yönelik eğitim hizmetlerinin verildiği bir sürekli eğitim merkezi olduğunu vurgulayan TÜRMOB TESMER Müdürü Prof. Dr. Ercan Bayazıtlı da Üniversitemizde yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ederek göstermiş olduğu ilgiden doları Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube