Yayınlanma Tarihi: 03 Mart 2016 Perşembe

Rektörümüz Çorum Defterdarı Ali Sormaz’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Çorum Defterdarı Ali Sormaz’ı Vergi Haftası münasebetiyle makamında ziyaret etti.

Çorum Defterdarı Ali Sormaz’ın Vergi Haftası’nı kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Üniversitemizin fiziki altyapısının hızla tamamlandığını, bunun için gerekli olan kaynakların tümünün kamu bütçesinden karşılandığını ve bu vesileyle ilimizdeki tüm vergi mükelleflerine teşekkür ettiğini belirtti.

Çorum Defterdarı Ali Sormaz ise Üniversitemizin bir ilin gelişimi için en önemli unsurlardan biri olduğunu, ilin gelişimine de Üniversitemizin çok büyük katkı sağladığını ve gelişmelerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi, benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.