Yayınlanma Tarihi: 21 Mart 2016 Pazartesi

Rektörümüz Ahmet Sami Ceylan ve Ali Yüksel Kavuştu ile Birlikte Toprak Analiz Laboratuvarını Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu Rektörümüzü ziyaret ederek HÜBTUAM bünyesinde yer alan Toprak Analiz Laboratuvarında incelemelerde bulundular.

Bu sene 10. yılını kutladığımız Üniversitemizin, kurulmasındaki gayret ve katkılarından dolayı 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’ya teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bugün itibariyle 16.000’e ulaşan öğrencisi, 1000’e yakın personeli ve 180 bölüm/programı ile sadece ilimizin değil bölgemizin her geçen gün parlayan yıldızı konumuna gelen Üniversitemizin, gelmiş olduğu bu noktanın mimarlarından birisi olan Ali Yüksel Kavuştu’ya teşekkür etti.  

Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu da elde edilen başarı tablosundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve Ziraat Odası Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri ile birlikte Toprak Analiz Laboratuvarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular. 

Üniversitemizin başta ilimiz olmak üzere tüm bölgeye katma değer sağlayacak projelere imza attığını ifade eden AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ziraat Mühendisi olması hasebiyle de laboratuvarda gerçekleştirilen çalışmaları yakından inceleyerek HÜBTUAM Müdürü Doç. Dr. İrfan Kurtbaş’tan bilgiler aldı. 

İlimiz çiftçileri için faaliyet gösteren Laboratuvarda bu zamana kadar çevre illere analiz için gönderilen numunelerin artık Üniversitemiz bünyesinde yer alan laboratuvarda yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirten Ahmet Sami Ceylan, HÜBTUAM’da bulunan diğer cihazlarla da birçok dalda Ar-Ge çalışmalarına, fen ve mühendislik bilimlerine, tıp, diş ve veteriner hekimliğine hizmet verilebildiğini belirterek teknoloji, üniversite, sanayi ve kalkınma arasındaki bağlantılara dikkat çekerek HÜBTUAM’da yapılacak çalışmaların büyük önem arz ettiğini vurguladı.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube