Yayınlanma Tarihi: 02 Mart 2016 Çarşamba

Rektörümüze İHL Kamu Çalışanı Derneğinden Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, İmam Hatip Lisesi Mezunu Kamu Çalışanı ve Yöneticileri  (İHL Kamu Çalışanı) Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, Başkan Yardımcısı Bekir Özdemir, Sekreter İsa Yanık, üyeleri İdris Külekçi, İsmail Eker ve Tuygun Hoşnut makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yapmış olduğu çalışmaların Üniversitemiz ve Çorum’a çok önemli katkılar sağladığını belirten İHL Kamu Çalışanı Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, İmam Hatip Liselerinin kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek amacıyla  açıldığını dile getirerek bu inanç doğrultusunda kamuda çalışan imam hatip lisesi mezunlarının her zaman yanlarında olduklarını ve her türlü sorunlarına çözüm getirmeye gayret ettiklerini ifade etti.

İHL Kamu Çalışanı Derneğinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek derneğin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilimize katkı sağlayan tüm STK’ların her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube