Yayınlanma Tarihi: 10 Mart 2016 Perşembe

Mecitözü’nden Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Mecitözü Halk Eğitim Müdürü Bekir Gümüş ve kurs hocaları Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Mecitözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Gümüş, merkez bünyesindeki mevcut ve açmayı planladıkları kurslar hakkında bilgiler vererek hem meslek öğrettiklerini hem de geleneksel sanatlarımızın sürdürülebilirliğini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. 

Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve gerçekleştirilen başarılı projelerin her anlamda ilimize büyük bir katma değer sağladığını belirten AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar da Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmelerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Üniversitelerin gelişmesiyle bölgenin gelişmesinin doğru orantılı olduğunu ve Üniversitemizin de bulunduğu bölgeye katkı sağlaması gerektiği inancıyla hareket ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise Üniversitemizin ilçelerimizdeki kurumlarla da yakın bir diyalog içerisinde hareket ettiğini belirterek Mecitözü Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan mahalli ürünlerin tanınırlığının artması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube