Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı

Yabancı Uyruklu Bir Öğretim Elemanımız Daha Göreve Başladı

Yabancı dil öğretimi ve uluslararası ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem veren Üniversitemizde, yabancı uyruklu bir öğretim elemanımız daha göreve başladı.

Güney Kazakistan Eczacılık Akademisinden gelen ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde göreve başlayan Doç. Dr. Altınay Kaljanova, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen 4. Uluslararası Türk Dünyası Ekonomi Forumu’na katılmak üzere ilk kez Türkiye’ye ve Üniversitemize geldiğini ifade eden Doç. Dr. Altınay Kaljanova, gösterilen yakınlıktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz bünyesinde görev almaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Doç. Dr. Altınay Kaljanova, Çağdaş Türk Lehçeleri alanında derslere katkı sağlayacağı gibi Filoloji alanında bilimsel bir projeyi yürütmek adına Sosyal Bilimler Enstitümüz bünyesinde çalışmalarını sürdürecektir.

Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmeler ve beraberinde gerçekleştirilen etkin tanıtım faaliyetlerinin katkıları sonucunda yabancı öğretim elemanı kadrosunu her geçen gün daha da artıran Üniversitemize, dünyanın dört bir yanından gelen taleplerin giderek artmakta olduğunu belirten Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan, yabancı uyruklu öğretim elemanı sayısının daha da artırılması için de gayretlerin ve girişimlerin devam ettiğini vurgulayarak Doç. Dr. Altınay Kaljanova’ya çalışmalarında başarılar diledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube