Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2016 Pazartesi

Rektörümüz Karataş Otomotive Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Karataş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadaş’ı ziyaret ederek FIAT bölge bayiliğinin Karataş Otomotiv bünyesine katılmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yarım yüzyıla yakın bir süredir Çorum ticaret ve sanayi hayatında yer etmiş olan Karataş Otomotiv’in FIAT bölge bayiliğini bünyesine katmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, göreve geldiği günden bu yana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Karataş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadaş’a ilimize sürekli yenilikler getirmesinden ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Üniversitemizin Çorum’a büyük katkılar sağladığını, özellikle Meslek Yüksekokullarımızdaki ilgili bölümlerle yakın işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Karataş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadaş, “Yeni markamızla birlikte öğrencilerin yetişmesine daha fazla katkı sağlamak adına işbirliğimiz artarak devam edecek” diyerek ziyaretinden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.