Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2016 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Agah Kafkas’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Sağlık Bakanlığı ile hayata geçirilen afiliasyonun ülkemize örnek olacak bir şekilde devam ettiğini ve Hitit Üniversitesi olarak bunu çok iyi değerlendirdiklerini belirterek bu süreçteki desteklerinden dolayı Agah Kafkas’a teşekkür etti. 

Yapılan ortak kullanım protokolü sonrası birçok ilke imza atan hastanemizi daha da geliştirerek sadece bölgenin değil Türkiye’nin sayılı merkezlerinden biri olması için her tür çalışmanın yapıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, hastanemizin Tıp Fakültemiz ile birlikte daha da güçlendiğini vurgulayarak Tıp Fakültesi’nin her geçen gün daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini sözlerine ekledi.

Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve Hitit Üniversitesinin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli başarılara imza attığını belirten Agah Kafkas, gelişmelerin oldukça memnuniyet verici ve gözle görülür olduğun altını çizerek her geçen gün hızla büyüyen Tıp Fakültemiz bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube