Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2016 Çarşamba

Rektörümüzden Çorum Milletvekili Uslu’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurcan Baykam, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Gazeteci İbrahim Gökdemir de hazır bulundu. 

Toplantıda; 4 Şubat 2017 tarihinde Çorum’un İskilip ilçesinde düzenlenecek olan “İskilipli Atıf Hoca Anma” Paneli ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.  Aynı zamanda Üniversitemiz  iş birliğinde Mart ayında yapılması planlanan “Uluslararası 15 Temmuz ve Türkiye Paneli” ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, yapılan her çalışmanın memlekete yatırım olduğunu, bu anlamda her geçen gün daha da büyümekte olan Üniversitemiz için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da imkânlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın çalışmalarından ötürü teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Çorum Milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya yapılan ziyarette,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, daha önce Üniversitemizin organize ettiği programlarda sağladığı desteklerden ve aynı şekilde yapılması planlanan bu etkinliklere de verdiği katkılardan ötürü ayrıca kendisine teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube