Yayınlanma Tarihi: 02 Kasım 2016 Çarşamba

Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rektörümüze Ziyarette Bulundu

Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  (Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi) Müdürü Elvan  Güneş, Okul Müdür Yardımcıları Gönül Aslan  ile  Hüseyin Oğuz  ve  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi  Hülya Hallı ile birlikte  2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına istinaden  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Okul Müdürü Elvan Güneş, hem mesleğe hem de Üniversiteye öğrenci yetiştiren bir  kurumun yöneticisi olarak, Üniversitemizin de  Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulunun   bulunması sebebiyle iş birliğimizin artarak devam etmesinin faydalarını belirterek bu iş birliğinin artarak devamını diledi. Güneş, Rektörümüzün Çorum’a yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Çorum’a ve Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize hizmet etmekten duyduğu mutluluğu belirterek yeni yapılan yerleşke ile birlikte hizmetlerinin her alanda artarak devam edeceğini kaydetti. Üniversite olarak Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine de her alanda imkânları dahilinde yardımcı olacaklarını ifade ederek Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin alanında verdiği kaliteli eğitimle Çorum’da ve turizm sektöründe önemli bir yeri olduğunu sözlerine ekleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube