Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2016 Cuma

ÇEKVA’dan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı, Çorum Şube Müdürü Ahmet Güngör ve Eğitim Uzmanı Fatma Feyzioğlu Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler veren Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı, Üniversitemizde okuyan öğrencilere bursların verilmesi konusunda hassas davranıldığını ve pozitif ayrımcılık yapıldığını ifade ederek ileride yapılacak çalışmalar ve faaliyetler hakkında da en kısa zamanda bilgi verileceğini sözlerine ekledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Çorum Eğitim ve Kültür Vakfının ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek öğrencilerimize sunulan bursların onların geleceği adına katkı sağlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ve bu konuda vermiş oldukları her türlü destek ve katkıdan ötürü ÇEKVA’ya çok teşekkür etti.