Yayınlanma Tarihi: 27 Ekim 2016 Perşembe

Rektörümüzden Çorum Veteriner Hekimler Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Hacı Özgün ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversitemizin Çorum’un tüm dinamikleri ile yakın diyalog halinde olduğunu ve hemen her fırsatta pek çok konuda ortak çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Hepimiz Çorum’un bir parçasıyız. İlimizin gelişmesi ve topluma yarar sağlamak adına her türlü projede üzerimize düşen görevi yapmaya gayret ediyoruz. Hitit Üniversitesi olarak birincil hedefimiz bulunduğumuz bölgeye en üst düzeyde katma değer sağlamak. Bu düsturdan hareketle de çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Üniversitemizin sadece Çorum merkezinde değil ilçelerimizde yer alan meslek yüksekokullarımız ile de etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bölgenin koşullarına uyumluluk gösteren, istihdam odaklı ve aynı zamanda ihtiyaçları karşılayan bölüm/program açmaya özen gösterdiklerini ifade ederek ilimizdeki tarım ve hayvancılık potansiyeli dikkate alınarak Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu bünyesinde Laborant ve Veteriner Sağlık Programı’nın açıldığının altını çizdi. 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı Özgün de Veteriner Hekimler Odası olarak Üniversitemiz ile her zaman ortak projeler geliştirmeye hazır olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube