Yayınlanma Tarihi: 02 Ekim 2016 Pazar

Misafirhanemiz Hizmete Açıldı

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Kampüsünde yer alan ve 12 adet çift yataklı standart, 2 adet süit ve 1 adet çift yataklı engelli odasının bulundu misafirhanemiz hizmet vermeye başladı.

Üniversitemiz misafirhanesinden, tüm kamu personeli, Üniversitemiz bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları, Üniversitemizin eğitim-araştırma faaliyetlerine katılmak veya resmi temaslarda bulunmak üzere kısa süreli olarak gelen araştırmacılar, yabancı uyruklu öğretim elemanları, misafirler ve ziyaretçiler ile Rektörlük tarafından uygun görülen diğer ziyaretçiler yararlanabileceklerdir.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, alt yapısı tamamlanan Meslek Yüksekokulumuzun kampüs haline geldiğini ve Üniversitemizin ilimize örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu söyleyerek uluslararası standartlara uygun olarak yapılan modern binaların ülkemize, ilimize ve bölgemize büyük katkılar sağlayacağının altını çizdi. İlimizin gelişiminde ve kalkınmasında Üniversitemizin önemli bir rol oynadığını da belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan konuşmasında “Üniversitemizi ve ilimizi ziyaret eden misafirlerimizi, büyük bir rahatlık içerisinde ağırlayabileceğimiz, oldukça modern bir düzeyde tasarlanan odalara sahip olan misafirhanemizi hizmete açmış bulunuyoruz. Toplumun her kesimine hitap eden, şehirle bütünleşmiş bir üniversite olarak, Çorum’a katkı sağlayabiliyor olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız. Misafirhanemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Üniversitemiz Misafirhanesinden yararlanacak konuklar konaklama bedellerini, nakit veya Hitit Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının TR 44 0001 2009 3120 0006 0001 15 Nolu Hesabına EFT/Havale ile ödeyebileceklerdir.


HİTİT ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
KONUKEVİ ÜCRET TABLOSU

 Misafirin Statüsü

Paylaşımlı 2 Kişilik Standart Oda (Kişi Başı)

Paylaşımlı 2 Kişilik Standart Oda (1 Kişi)

2 Kişilik Oda Fiyatı

 

Üniversite bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları

 

45,00 TL

 

70,00 TL

 

80,00 TL

Yükseköğretim kurumları personeli ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları

45,00 TL

70,00 TL

80,00 TL

Harcırahı Hitit Üniversitesi tarafından karşılanan misafirler

45,00 TL

70,00 TL

80,00 TL

Tüm kamu personeli ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları

50,00 TL

80,00 TL

90,00 TL


0-3 yaş arası 1 çocuk ücretsizdir.
Konaklama fiyatları kahvaltı hariçtir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube