Yayınlanma Tarihi: 26 Ocak 2016 Salı

Üniversitemiz Personeline İleri Sürüş Teknikleri ve Bilinçli Trafik Semineri Eğitimi Verildi

Üniversitemizde akademik ve idari personelimize yönelik Çorum Ticaret ve Sanayi Odasının (ÇTSO) katkılarıyla “İleri Sürüş Teknikleri ve Bilinçli Trafik Semineri Eğitimi” Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sürüş Teknikleri Eğitim Uzmanı Çelebi Deli tarafından verilen eğitimde, ilk kontrolun (lastikler, hava ayarları, fren/fren yağı seviyesi, yakıt seviyesi, farlar, stop, sinyaller, akü artı kutup başları, kablo gibi), doğru sürüş pozisyonunun, airbag’in, aynaların, emniyetsiz renk kullanımının, otomobil kapılarının kilitlenmesinin öneminden bahsedilerek bilinenler ve doğru bilinen yanlışlara değinildi.

Yoğun katılımın olduğu gözlenen “İleri Sürüş Teknikleri ve Bilinçli Trafik Semineri Eğitimi” soru-cevap kısmının ardından katılımcılara Katılım Belgesi verilmesiyle sona erdi.