Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe

Kazakistan Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesinden Rektörümüze Ziyaret

Kazakistan Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi öğretim elemanı Gülnara Irıstayeva Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Bilimin evrenselliğine ve uluslararası etkileşimin önemine inanan Üniversitemizin eğitim-öğretim faaliyetlerinin sadece ulusal düzeyde değil, uluslararası boyutta düşünülerek planlanması ve bu kapsamda hareket edilmesinin gerekliliğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, farklı ülkelerden öğrenci ve öğretim elemanı akışının sağlanması, yabancı dil öğretimi ve bu bağlamda uluslararası ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem verdiklerini vurgulayarak Gülnara Irıstayeva’nın  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Üniversitemizde tarih alanında araştırmalar yapmak ve iyi derece de Türkçe öğrenmek istediğini belirten Gülnara Irıstayeva, Üniversitedeki hem fiziki yapılanma hem de eğitiminden çok etkilendiğini ve kendisine gösterilen yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube