Yayınlanma Tarihi: 08 Eylül 2015 Salı

AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı’dan Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Rektörümüzün göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini, bundan sonrasında da Üniversitemize ve ilimize katkı sağlamak adına ortak çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını belirten AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Üniversitemizin ilçelerimizdeki birimlerle birlikte hızla büyüdüğünü ve yaşanan bu gelişmelerin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Bayat halkının Meslek Yüksekokulu açılma noktasında çok istekli ve hevesli olduğunu ve bina, araç, personel gibi tüm gereksinimleri karşılayacakları bir modelle MYO talep ettiklerini vurgulayan Bağcı, Bayat’a MYO açılması konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’dan destek istediklerini ifade ederek Çorum’u ve Üniversitemizi marka haline getirmek adına her türlü projeye destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin, sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu coğrafyaya en fazla faydayı sağlayarak her anlamda değişim ve dönüşümün öncüsü olmaya gayret ettiğini ifade ederek Üniversitemizde sadece Çorum merkezde değil, ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedilmeye ve sonuçlar alınmaya başlandığını belirtti.

Ülkemizin en büyük ihtiyaçlarından olan teknik eleman yetiştirme konusunda en büyük kaynağın Meslek Yüksekokulları olduğunu ve bu kapsamda MYO’ları çok önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde geleceğe dönük, istihdam garantili bölüm/program açmaya özen gösterdiğini belirtti ve ilçelerimizdeki MYO’lar da dahil olmak üzere %93.46 doluluk oranına ulaştıklarını sözlerine ekledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube