Yayınlanma Tarihi: 03 Ağustos 2015 Pazartesi

Rektörümüz, İşadamı Ömer Derindere’yi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, hayırsever işadamımız Ömer Derindere’yi ziyaret etti.

Üniversitemizde hayata geçirilen çalışmalar ile ilgili Derindere ile bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, geçtiğimiz seneden verdiği burslardan dolayı Ömer Derindere’ye teşekkür etti. Üniversitemizin Çorum gönüldaşlarının maddi ve gönül destekleriyle çok kısa sürede büyük mesafeler kat ederek sadece bölgemizde değil ülkemizde de farkındalık oluşturduğunu, dünyanın pek çok üniversitesi tarafından da işbirliği için tercih edilmeye başlandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Ömer Derindere’ye Çorum’a ve üniversiteye desteklerinin devamı dileğiyle teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi’nde yapılan çalışmalardan ve Çorum’a kattığı dinamizmden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Ömer Derindere de Üniversitemizin gelişmesi için hep birlikte gayret etmemiz gerektiğini ifade ederek şu ana kadar yapılan başarılı çalışmalardaki emeklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a ve tüm üniversite personeline teşekkür etti.