Yayınlanma Tarihi: 13 Ağustos 2015 Perşembe

2017 Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonası (Futsal’2017) Bayrağı Üniversitemizde

Polonya’nın Poznan şehrinde gerçekleştirilen 2015 Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonası sonrasında Üniversitemiz heyeti şampiyona bayrağını teslim aldı.

2017 yılında 11.’si gerçekleştirilecek olan Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının Üniversitemiz tarafından ilimizde gerçekleştirilmesi için yapılan başvurumuz Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA)’nin 28 Kasım 2014 tarihinde yapılan toplantısında değerlendirilmiş ve şampiyonanın ilimizde yapılmasına karar verilmiştir.

Her iki yılda bir organize edilen ve 10.’su Polonya’da çok sayıda üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilmiş olup, 2017 yılında Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan Futsal 2017’nin bayrağı Polonya’da sona eren şampiyonana sonrasında Üniversitemiz heyetine teslim edildi.

Ülkemizde ilk defa düzenlenecek olan 11. Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasına sporcu ve beraberindeki teknik heyet, müsabakaların yönetiminde görev alacak hakem heyeti, Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin (EUSA) delegeleri ile birlikte 500’ün üzerinde spor insanının katılımı beklenmektedir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube