Yayınlanma Tarihi: 11 Ağustos 2015 Salı

Rektörümüz Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Genel Sekreter Erdal Kanık, Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Baylavlı, ile Sungurlu Belediye Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ve Sefa Karslı da hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarından en çok öğrenciye sahip olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs inşaatının Haziran 2014 de temelinin atıldığını, çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ve en kısa zamanda ilk etap inşaatlarının bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda ek kontenjan yerleştirmeleriyle birlikte 8 programda 1027 öğrenciye ulaşmayı planladıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Sungurlulu hayırsever iş adamlarının yapacakları desteklerle ikinci etap inşaat çalışmalarının da kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte Sungurlu Meslek Yüksekokulunun 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde yeni kampüsünde faaliyetlerine devam edebileceğini vurguladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sungurlu Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” diyerek Üniversitemizin ve Sungurlu’nun gelişmesi ve büyümesi için her konuda destek vermeye devam edeceklerini belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube