Yayınlanma Tarihi: 08 Temmuz 2015 Çarşamba

Üniversitemiz İstanbul’da Tanıtıldı

Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine önem veren Üniversitemiz, Türkiye genelinde 100’e yakın üniversitenin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”nda öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Proje Koordinasyon Birimi Eş Başkanı Okt. Mehmet Aydınkal, Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Ali Saçak ile öğrencimiz İsmael Kabore katıldı.

Üniversitemizin tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarında katılımcıların ilgi odağı oldu.

Çok sayıda üniversitenin yanı sıra çeşitli eğitim kurumlarının da katıldığı fuarda standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.