Yayınlanma Tarihi: 30 Temmuz 2015 Perşembe

Rektörümüzden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Üniversitemiz tarafından bir süre önce düzenlenen “Sosyal Politika-Kuram ve Uygulamalar" Konulu Panel ile “4. Uluslararası Türk Dünyası Ekonomi Forumu”nun düzenlenmesindeki katkılarından ve sağladığı desteklerden dolayı Evkuran’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bundan sonrasında da ASPB ile Üniversitemiz arasında ortak çalışmalar yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran da Hitit Üniversitesinin bölgesinde hızla gelişen ve kurumsallaşan bir üniversite olduğunu ve bunda rektörümüzün çabalarının ve kurduğu ilişkilerin önemli oranda etkili olduğunu belirterek, kurumsal desteklerinin ve ilişkilerin devam ettirileceğine olan inancını dile getirdi. Ayrıca Çorumun bir hemşehrisi olarak Hitit Üniversitesinin ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını artırdığını görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube