Yayınlanma Tarihi: 28 Temmuz 2015 Salı

KYK Müdürlerinden Rektörümüze Ziyaret

KYK Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve KYK Çorum Akşemseddin Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Erol Kavuncu Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ederek göreve tekrar seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizde KYK Yurtlarının profesyonel bir yaklaşımla öğrencilerimize hizmet etmeye devam edeceğini belirterek Üniversitemize yeni gelen öğrencilerimizin ve mevcut öğrencilerimizin konaklama konusunda hiçbir sorun yaşamayacaklarını ifade etti. KYK Yurtlarının aynı zamanda özel sektöre ait olan hemen her türlü ihtiyaca uygun özel öğrenci yurtları da olduğunu belirten Prof. Dr. Alkan, KYK Yurtlarının sadece konaklanan mekânlar değil, aynı zamanda son yıllarda gerçekleştirilen atılımlarla öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılan, entelektüel birikimi olan, girişimci bir vizyona sahip ve bulunduğu şehrin kültürel faaliyetlerinin takipçisi bireyler olarak hayata hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla Çorum KYK Yurtlarının önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini de sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen ziyarette 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizdeki önemli sayıda öğrenci artışına paralel olarak Çorum KYK olarak gerçekleştirilen yeni yatırımlar ve alınan tedbirler sayesinde Çorum da yurt problemi yaşanmayacağını ifade eden KYK Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ayrıca sosyo-kültürel faaliyetler kapsamında yurtlarda gerçekleştirilen programlara katkı ve katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.

KYK Çorum Akşemseddin Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Erol Kavuncu ise il ve ilçelerimizde yeni açılan yurtlarla beraber 2016-2017 eğitim öğretim yılında kız ve erkek olmak üzere toplamda 4348 öğrenci kapasitesine hizmet vereceklerini açıklayarak yurtlarda sadece konaklama değil, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlayacak aktivitelerle de daha verimli ve keyifli öğrencilik yapacakları bir ortam sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Osmancık ilçemizde 300 kişilik yurdun tamamlanarak hizmete girdiğini, Sungurlu ilçemizdeki yurdun ihale aşamasında olduğunu, İskilip ve Alaca’da ise bu konuda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Kavuncu, aynı zamanda KYK’nın yurt ve burs konusunda KYK web sayfasından güncel bilgiler alınacağını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube