Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2015 Pazartesi

AK Parti İl Teşkilâtından Teşekkür Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve NATO-PA Üyesi Çorum Milletvekilimiz Cahit Bağcı, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkan Yrd. Adem Oğuzhan Kaya, İl Başkan Yrd. Mesut Ceylan, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Yıldırım, AK Parti İl Meclis Grup Başkanı Nurettin Karaca ve Özel Kalem Müdürü Serdar Gökkaya ziyarette bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekilimiz Dr. Cahit Bağcı, Üniversitemizin %99.5 doluluk oranına ulaşmasında emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile ekibine başarılı ve gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Av. Rumi Bekiroğlu ise Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın özveriliyle yapmış olduğu çalışmaların ve ektiği tohumların semerelerini aldığını, Üniversitemizi tercih eden öğrencilere yapmış oldukları bu tercihin hayırlara vesile olmasını diledi. İlimizin öğrencilere iyi bir ev sahipliği yapacağını ifade eden  Av. Bekiroğlu, Rektörümüze ve ekibine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizi tercih eden Çorum dışından ilimize gelen öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri sıcak bir ortamın beklediklerini söyleyerek tüm Çorum halkının onları kendi evlâtları gibi görüp sahip çıkacaklarına inandığını belirterek ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Teşkilâtına teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube