Yayınlanma Tarihi: 21 Temmuz 2015 Salı

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Üniversitemizin her anlamda büyük bir ivme ile geliştiğini ve Üniversitemizin bu gelişmenin ilimize büyük katkılar sağladığını ifade eden Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Alkan ise Üniversitemizin Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek yakalanan bu sinerji ile Üniversitemizin her geçen gün gelişimini daha da artıracağını belirtti. Daha önce Çorum Fen Lisesi’nde görev yapmakta iken Atcıoğlu ile pek çok başarılı ortak iş birliği yaptıklarını ve birçok çalışmaya imza attıklarını, bundan sonrasında da aynı şekilde ortak işler ve projeler yapmaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube