Yayınlanma Tarihi: 15 Temmuz 2015 Çarşamba

Rektörümüze Kargı Belediye Başkanı Şen’den Ziyaret

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Rektörümüzün ikinci kez atanmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek ikili iş birliklerinin önemine değindi ve ekledi: “Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de desteklerimiz ve katkılarımız devam edecektir.” Aynı zamanda Rektörümüze başarılarının devamını dileyen Kargı Belediye Başkanı Şen, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı ve Üniversitemiz Senatosu’nu 19 Temmuz 2015 Pazar günü düzenlenecek olan Kargı Eğinönü Yayla Şenliği’ne de davet etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ikili iş birliklerine her zaman açık olduklarını, vermiş oldukları destekler ve nazik davetlerinden ötürü teşekkür etti.