Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2015 Pazar

Tanıtım Faaliyetlerimiz Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ulusal ve uluslararası çerçevede tanınırlığımızı artırmak, farkındalık oluşturmak üzere tanıtım etkinliklerine büyük önem veren Üniversitemizin 5 yıldır yoğun bir şekilde yapmış olduğu tanıtım faaliyetleri bu sene de yeni tanıtım mecralarıyla devam ediyor.

“En Özel Devlet Üniversitesi” ve “Marka Şehir, Dünya Üniversitesi” sloganı ile şu ana kadar lise tanıtım günleri, ulusal ve uluslararası eğitim fuarlarına katılım, ulusal gazete ilanları, çeşitli televizyon ve radyo programları ile birlikte web ve görsel medyada da tanıtım çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Bu kapsamda Üniversitemiz son olarak, Çorum’da ve pek çok ilimizde yer alan billboardlar aracılığıyla ve bu sene ilk kez İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir’de uygulanan Metro ve Açıkhava Reklamları ile bu şehirlerin en yoğun bölgelerinde görsel medya aracılığıyla tanıtım faaliyetlerinde bulunuyor.

Üniversitemiz, belirlemiş olduğu büyük hedeflerine tüm paydaşlarından aldığı güçle birlikte mensuplarının yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve beraberinde yapılan etkin tanıtım faaliyetleri ile büyük bir hızla ilerlemektedir. Hedef kitlemiz olan öğrencilerle buluşma ve Üniversitemizin hak ettiği yere ulaşmasında büyük öneme sahip olan bu organizasyonlar ile etkin tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilirken, gerek ulusal gerekse uluslararası alanda tanınırlığımız da her geçen gün artmaktadır.

Üniversitemizin yapmış olduğu yapısal değişiklikler ve farkındalık oluşturma çalışmaları her anlamda olumlu sonuçların alınmasını sağlamıştır. Ülkemizde her ilde en az bir devlet üniversitesi bulunması ve öğrencilerin bir şekilde bir üniversiteye girme düşüncesinin yerini farklı yaklaşımlara bıraktığı günümüzde, artık kontenjanların %10-15’lik kısımları boş kalmaktadır. Bu gerçeğe karşın üniversitemizin doluluk oranları (bir başka deyişle öğrencilerimiz açısından tercih edilme oranımız) her geçen artmaktadır. 2010 Yılında %90.7 olan Lisans doluluk oranımız, 2014 yılı itibariyle %99.4’e, Önlisans doluluk oranı %78.3’den % 91.5’e toplamda ise %84.4 olan doluluk oranımız %95.1’e ulaşmıştır. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube