Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2015 Pazartesi

Rektörümüzden ÇDSY Birliğine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ÇDSY) Başkanı Hüseyin Cinbek ve beraberindeki ÇDSY yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Sadece teoride değil uygulamada da öğrencilerimizin yerinde eğitim almalarına önem veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ÇDSY Birliğinin sağlayacağı uygulamalı eğitimin Gıda  Mühendisliği ve Gıda İşleme Bölümünde eğitim alan öğrencilere katkı sağlaması noktasında verimli ve yararlı olduğuna inandığını belirtti.

Gıda Mühendisliği son sınıf öğrencilerinin eğitim aldıkları süre zarfında haftanın 3 günü,

sütün toplanmasından analizine, hijyeninden numune alımına, depolamasından sevkiyatına kadarki aşamalarında uygulamalı olarak yerinde eğitim alma fırsatını yakaladıklarını ifade eden Prof. Dr. Alkan, ayrıca Alaca MYO Gıda İşleme Bölümünde yapılan çalışmalar için gerekli olan sütün sağlanması hususundaki destekleri için teşekkür ederek bu tür iş birliklerinin son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Üniversitemizde yapılan iş birliklerinin somut adımlara dönüştüğünü, eğitim alan öğrencilerin sektörle ilgili iş bulma noktasında birlik aracılığıyla destek ve referans sağlandığını ifade ederek ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını ve olacaklarını söyleyen Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (ÇDSY) Başkanı Hüseyin Cinbek, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ziyaretinden duydukları mennuniyeti bildirerek yapmış olduğu çalışmalardan ötürü başarılarının devamını diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube