Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2015 Pazartesi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru Rektörümüzü Ziyaret Etti

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Yüzgeç, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Üniversitemiz ile sosyal, kültürel ve pek çok alanda ortak çalışma yaptığını ve bu faaliyetlerin hızla devam ettiğini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, bu çerçevede Turizm Master Planı ile leblebi konusunda yapılmış en kapsamlı akademik çalışmanın da Üniversitemiz işbirliğiyle devam ettiğini ifade etti. Üniversitemizin her geçen gün büyüyerek daha başarılı çalışmalara imza attığının altını çizen Özüdoğru, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yeniden Rektör olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversitemizin sadece eğitim faaliyeti vazifesi olmadığını, bunun beraberinde sahip olduğu bilgi birikimini başta içinde bulunduğumuz Çorum’a ve ülkemize kazandırmak olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerji ile gelişmeye devam ettiğini belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Yüzgeç’e teşekkür etti.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube