Yayınlanma Tarihi: 05 Haziran 2015 Cuma

Hitit Akademi Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Hitit Akademi Derneği Başkanı Zekeriya Işık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Hitit Akademi Derneği başkanı Zekeriya Işık, Üniversitemizin kampüs yerleşkesi ve inşası gibi kronik sorunlarının Rektör Prof. Dr. Alkan’ın üstün gayretleri sayesinde ilk dönemlerinde çözüldüğünü, yeni dönemde ise üniversitenin ortaya konan fiziki ve yapısal projelerle bu problemini tamamen halletmiş olacağına inandıklarını kaydetti. Işık, Hitit Üniversitesi’nin hem ulusal hem de uluslararası alanda görünürlüğü ve bilinirliği noktasında da önemli mesafeler kat edildiğini ve markalaşma yolunda Rektör Prof. Dr. Alkan’la birlikte büyük atılımlar gerçekleştirildiğini belirtti. Üniversitenin Çorum’un bütün bileşenleriyle barıştığı güzel bir ortamın oluştuğunu kaydeden Işık, Hitit Akademi Derneği’nin bu dönemde Hitit Üniversitesi ile önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek bu ortak akıl ve çalışma ikliminin oluşmasında katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek yeni dönemlerinde başarılar diledi. 

Rektör Prof. Dr. Alkan ise üniversite şehir diyaloğunun güçlendiğinde üniversitenin çevreye olan faydasının daha da arttığına dikkat çekerek Üniversitemizin de bu bilinçten hareketle tüm paydaşları ile kurduğu kuvvetli iletişim sonrasında oluşan sinerji ile her geçen gün nitel ve nicel olarak daha da geliştiğini ifade etti. Üniversite olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ve ilimizdeki STK’larla her türlü iş birliğine açık olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, içerisinde Üniversitemiz öğretim elemanlarının da yer aldığı Hitit Akademi Derneğini Üniversitemizin en yakın paydaşı olarak gördüklerini ifade ederek ziyaretlerinden ve Üniversitemize göstermiş oldukları ilgiden dolayı Hitit Akademi Derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube