Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2015 Çarşamba

Çorum Ticaret ve Sanayi Odasından Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇTSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Üniversite sanayi işbirliğinin en güzel örneklerinden birinin Çorum’da yaşandığını belirten  ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın zaman mevhumu gözetmeden çalışmakta olduğuna dikkat çekerek Üniversitemizin Çorum’a büyük bir canlılık kattığını ifade etti. Üniversitemizdeki hızlı gelişmeleri çok yakından memnuniyetle takip ettiklerini ifade eden ÇTSO Başkanı Başaranhıncal “Bir Çorumlu olarak Rektör Beyin tekrar görev almasında oy kullanan kullanmayan üniversitenin tüm akademik ve idari personeline Çorum Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ederim” diyerek Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odasının her bileşeni ile Üniversitemizin yanında oldu belirterek bu birlikte hareketin, üniversite sanayi iş birliğini “üniversite sektör” iş birliğine dönüştürdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ÇTSO ile Üniversitemizin pek çok somut çıktıları olan projeye imza attığını belirtti. Büyük bir azimle çalışmalarını yürüten Üniversitemizin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerji ile nitel ve nicel olarak geliştiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden ve Üniversitemize sağladığı desteklerden dolayı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal’a, ÇTSO Meclis Başkanı Erol Karadaş’a ve Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube