Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2015 Salı

Karakaşlar Grup’tan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Karakaşlar Grup Genel Müdürü Yıldırım Orkun Bayındır ve Karakaşlar Grup Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Karakaş Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı  ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ın ikinci kez rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Karakaşlar Grup Genel Müdürü Yıldırım Orkun Bayındır,  Üniversitemiz ile kurumsal olarak yapılan görüşmelerin projeye dönüştüğüne dikkat çekerek bu kapsamda pek çok öğrencimizin pratiklerini geliştirmek üzere kurumlarında çalışmalar yaptığını ve mezun olan öğrencilerimizin bir kısmının da Karakaşlar Grup’ta işe başladığını ifade etti.  Başta otomotiv sektörü olmak üzere kurumlarımız arasındaki iş birliğinin daha da artacağına inandığını ifade eden Bayındır, Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarı dileklerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Alkan da eğitim öğretim faaliyetleri beraberinde toplumla yakın bir diyalog, etkileşim ve iş birliği içerisinde olan Üniversitemizin, sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu coğrafyaya en fazla faydayı sağlayarak her anlamda değişim ve dönüşümün öncüsü olmaya gayret ettiğini ifade etti. “İş başı eğitim” konsepti içinde öğrencilerimizin profesyonel iş yaşamının gereksinimlerini öğrendiklerini dile getirerek şu ana kadar yapılan çalışmaların sonuçlarını vermeye başladığını bundan da büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, kurumlarımız arasında yapılan iş birliklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube