Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2015 Pazartesi

Türk Telekom Çorum İl Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizde yapılan işleri takdir ettiklerini ifade eden Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın şehrimiz için büyük bir kazanım olduğunu söyleyerek üzerlerine düşen her konuda  Üniversitemiz için desteğe hazır olduklarını belirtti.

Türkiye’nin öncü iletişim şirketi Türk Telekom’un Üniversitemizin yanında olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, kurumlarımız arasındaki iş birliğinin bundan sonrada artarak devam edeceğine inandığını söyleyerek ziyaretlerinden ve Üniversitemize sağladığı desteklerden dolayı Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün’e teşekkür etti.