Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2015 Pazartesi

Rektörümüze Çorum Ticaret Borsasından Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş başkanlığında yapılan ziyarette, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ. Turan Ünlü, Çorum Ticaret Borsası Meclis Üyesi Cihat Erol Turpçu, Çorum Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Ertekin ve Şahabettin Kömürcü hazır bulundu.

Çorum Ticaret Borsası olarak Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yeniden göreve gelmesinin mutluluk ve memnuniyet verici olduğunu belirterek “Üniversitemize yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar için sizi tebrik ediyorum” diye konuşan Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, üniversite-sanayi iş birliğinin önemli olduğunu ve Üniversitemizin her zaman yanında olduklarını da sözlerine ekleyerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Üniversitemizin Çorum’un tüm paydaşlarıyla her türlü iş birliğine hazır olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ürünlerin fikir ve projeyle buluştuğunda ticarileşerek ekonomik katma değer sağladığını belirterek Üniversitemiz ve sanayicilerimiz ile üreticilerimizin güçlerini birleştirmesi gerektiğini ifade etti. Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduğunu, bu çalışma sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube