Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2015 Pazartesi

İnsani Değerler Platformundan Rektörümüze Hayırlı Osun Ziyareti

İnsani Değerler Platformu üyesi çok sayıda dernek ve vakıf temsilcisi, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, toplumla her anlamla iç içe olma gayretinde olan Üniversitemizin çağın gereksinimleri doğrultusunda tüm paydaşları ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde katma değeri yüksek çalışmalar yapma gayretinde olduğunu belirti.

İlimizin STK temsilcilerinin Üniversitemizle kurmuş olduğu iş birliğinin önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin şehrin tüm dinamikleriyle kurduğu iletişim beraberinde şehirle bütünleştiğini ve oluşturulan bu sinerji sonrasında da Üniversitemizin , nitel ve nicel olarak her geçen gün büyüdüğünü ve bu büyümenin daha da artarak devam edeceğini söyledi.

Üniversitemizin mazeret üretmeksizin, doğru olduğuna inandığı yolda, evrensel ölçüleri göz önünde tutarak bulunduğu topluma her anlamda bundan öncesinde olduğu gibi fayda sağlamaya gayret edeceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizdeki bu gelişmelerin bir ekip çalışması ile başarıldığına ifade ederek “Çalışmalarımızın somut sonuçlarını almak çok güzel, hepinize yürekten yaptığınız değerli katkılar için teşekkür ederim” dedi. 

İnsani Değerler Platformu sözcüsü Seyfettin Zengin de STK’lar olarak Üniversitemizin yakaladığı başarı ve geldiği noktadan çok memnun olduklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasında büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. “Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yaptığı başarılı çalışmaları takip ediyor ve destekliyoruz. Bundan sonra da bize ihtiyaç olan her alanda desteğimizin devam edeceğini bildiriyoruz” diyerek başarı dileklerini sundu.

Üniversitemizde yapılan çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden dernek ve vakıf temsilcileri de daha öncesinde olduğu gibi bundan sonra da Rektör Prof. Dr. Alkan’a vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini dile getirdiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube