Yayınlanma Tarihi: 02 Haziran 2015 Salı

Ensar Vakfı Çorum Şubesi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve yönetim kurulu üyeleri,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ın tekrar rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti ifade eden Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bundan öncesinde olduğu gibi Üniversitemiz ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.

Üniversitemizin STK’ları en önemli paydaşı olarak gördüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ilimizdeki STK’larla her türlü iş birliğine açık olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.