Yayınlanma Tarihi: 12 Haziran 2015 Cuma

Ak Parti Çorum İl Gençlik Kollarından Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve beraberindeki üyeler, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek Üniversitemizdeki öğrenimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Üniversitemizin her geç gün daha da güçlendiğini belirten AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Yıldırım, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti Çorum İl Gençlik Kollarının toplum yararına pek çok alanda çalışmaları olduğunu ve üniversite olarak bu çalışmalara gerekli desteği verdiğimizi ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ülkemizin gelişimine katkı sağlamakta olan her türlü çalışmada Üniversitemizin de yer alacağını belirtti.Ak Parti Çorum İl Gençlik Kollarının yapmış oldukları çalışmalardan çok memnun olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, başarı dileklerini iletti