Yayınlanma Tarihi: 01 Haziran 2015 Pazartesi

Türksat A.Ş. Genel Müdüründen Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Türksat A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül, Türksat A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Yeşilçimen ve Türksat A.Ş. Hukuk Müşaviri Mehmet Çerikçi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bilgi çağının yaşandığı günümüzde, toplumların gelişmişlik düzeylerinin temel kriterlerinden birisinin de ülkelerin sahip oldukları teknolojiler olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bilgi ve iletişim teknolojileri ile uydu ve kablo ağı üzerinden hizmetler veren Türksat A.Ş.’nin, ülkemizin teknolojik değişim ve gelişimine öncülük ettiğini belirtti. İnovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşmaya odaklanmanın öneminin bilincinden hareketle Üniversitemiz Merkez Laboratuvarımızın ve Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB)- Teknokent’imizin, modern binalarının faaliyete hazır hale geldiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Türksat A.Ş. ile Üniversitemiz arasında ortak iş birliği projeleri yapmaktan büyük mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.

Ülkelerin kalkınmasında Ar-Ge tabanlı çalışmaların önemine değinerek Türksat A.Ş’nin bilgi ve iletişim hizmetleri ile uydu teknolojilerinde bölgesinde lider, dünyada önde gelen bir kurum olmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiğin belirten Türksat A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül, kurumlar arası ikili işbirliğinin öneminden hareketle Üniversitemizle ortak çalışmalar yapabileceklerini belirterek Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube