Yayınlanma Tarihi: 06 Mayıs 2015 Çarşamba

Uluslararası Anlaşmalarımız Devam Ediyor

Uluslararası arenada, eğitim ve araştırma alanlarında karşılıklı iş birliğine büyük önem veren Üniversitemiz, sahip olduğu İkili İşbirliği Protokollerine bir yenisini daha ekledi.

Yapılan görüşmeler sonucunda, Kazakistan’da bulunan Kazak Teknoloji ve İş Üniversitesi (Kazakh University of Technology and Business) ile Üniversitemiz arasında öğrenci - öğretim elemanı değişimini, bilimsel işbirliğini ve ortak projeler oluşturulmasını mümkün kılan ikili işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Eğitimde uluslararasılaşmaya verilen önemden hareketle, Üniversitemiz bu yöndeki işbirliklerini artırmak adına çalışmalarına devam etmekte ve imzalanan anlaşma sayısında da her geçen gün artış kaydedilmektedir. İkili İşbirliği Protokollerinin yanı sıra, öğrencilerimiz ve personelimize yurtdışı deneyiminin kapılarını açan Mevlana ve Erasmus Programı Anlaşmaları da artmaya devam etmektedir.

Bu anlaşma ile İkili İşbirliği Protokolü sayısı 63’e yükselen Üniversitemiz, Mevlana Değişim Programı çerçevesinde 55 ve Erasmus Programı çerçevesinde de 26 üniversite ile anlaşma imzalamış durumdadır.

4 kıtada, 44 farklı ülkede bulunan 118 farklı üniversite ile anlaşması bulunan Üniversitemiz uluslararası arenada tanınırlığının artması yönünde çalışmalarına devam etmektedir. 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube