Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2015 Pazar

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay Üniversitemizi Ziyaret Etti

Necip Fazıl Kısakürek’in doğumunun 111. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında söyleşi yapmak üzere ilimize gelen YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Üniversitemizi ziyaret etti.

Tekrar rektör olarak atanan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı kutlamak ve Üniversitemizdeki gelişmeleri yerinde görmek için Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, 2 yıl önce ziyaret ettiği Üniversitemizin çok büyük mesafeler kat ettiğini belirterek Üniversitemizin başarı ivmesinin YÖK adına memnuniyet verici olduğunu açıkladı.

Üniversitemizin büyük ölçüde fiziki yapılanmasını ve insani kaynak altyapısını tamamlamış olduğunu gördüğünü ifade eden Prof. Dr. Günay “Anadolu’nun bozkırında, insanlığın bilgi dağarcığına etki yapan ürünleri ortaya koyan üniversitelerimiz, hepimiz için çok önemli. Sayın Rektörü ve Hitit Üniversitesi’nin tüm mensuplarını yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Büyük bir azimle çalışmalarını yürüten Üniversitemizin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerji ile nitel ve nicel olarak geliştiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden ve Üniversitemize sağladığı desteklerden dolayı Prof. Dr. Günay’a teşekkür etti.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay’ın Üniversitemize gerçekleştirdiği ziyarette, Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhammet Şevki Aydın ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de yer aldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube