Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2015 Salı

Çorum Fen Lisesinden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Fen Lisesi Müdürü Vekili Mustafa Yeşil, Müdür Yardımcısı Selda Tarhan, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Kaleycik ve son sınıf öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

İlimizin en başarılı liselerinden biri olan Çorum Fen Lisesinde gurur verici gelişmelerin yaşandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi olarak öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

Çorum Fen Lisesiyle ortak projeler yapıldığını,  bunların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu ve daha önce yapılan ortak protokülün yenilerek devam edeceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrencilere de zamanın hızlı geçtiğine dikkat çekerek her alanda yapılacak bir şeyler olduğunu ve bu bağlamda zamanı dolu dolu geçirmeleri yönünde öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerden dünya ölçeğinde büyük düşünmelerini ve üniversitede tercihlerinde üniversitelerin öğrencilere sunduğu imkânları da göz önünde bulundurmalarını isteyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Alkan, başta Çorum Fen Lisesi Müdürü V. Mustafa Yeşil’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Öğrencilerin başarılarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Çorum Fen Lisesi Müdür Vekili Mustafa Yeşil ise Üniversitemizle her alanda yakın iş birliği içerisinde olmayı çok önemsediklerini, ortak iş birlikleri yapmaya her zaman hazır olduklarını ve Çorum Fen Lisesi öğrencilerinin başarılarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin katkıları ve desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çorum Fen Lisesi Müdür V. Mustafa Yeşil, Çorum Fen Lisesi 2014-2015 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni’ne Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı davet etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube