Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2015 Pazartesi

HUZEM Yeni Yerinde Faaliyetlerine Hızla Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz bünyesinde 2013 yılında kurulan ve kısa bir süre öncesinde faaliyete geçen MYO idari binasındaki yeni yerini alan Uzaktan Eğitim Merkezi’ni (HUZEM) ziyaret etti.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nda HUZEM tarafından Türk Dili ve İnkîlap Tarihi (Ortak Dersler) ile İnsan Hakları (seçmeli ders) derslerinde 1 yılda yaklaşık 25.000 öğrenciye ara sınav, final ve bütünleme gibi birçok sınavın yapıldığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ortak Dersler Sınavları için “sınav giriş bilgileri ve sınav cevap anahtarı görüntüleme servisi” ile öğrencilerin cevap kâğıtlarını ve girdikleri sınavın cevap anahtarını görüntüleyebileceklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Alkan, ortak derslerin içeriklerinin ve sınav sorularının hazırlanmasının HUZEM bünyesinde yapıldığını da ifade ederek aktif olarak kullanılan sanal sınıf yazılımıyla da sertifika programları verilmesini planladıklarını açıkladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre içerisinde çok büyük bir mesafe kat edildiğini ve bu süreçteki emeklerinden dolayı HUZEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran’a, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Hakan Kör’e ve ortak dersler sorumlusu Okt. Ayten Akcan’a teşekkür ederek oldukça az sayıda bir ekip olmasına rağmen elde edilen başarıların takdire şayan olduğunu da dile getirdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube