Yayınlanma Tarihi: 09 Nisan 2015 Perşembe

Ak Parti Çorum İl Teşkilatından Rektörümüze Ziyaret

Ak Parti Çorum İl Teşkilatı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarette; İl Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Mahmut Öztemiz, Adem Kaya, Adnan Tığlı, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şeyda Önen, Mustafa Kılıç, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ali Sami Odabaş, İl Genel Meclisi Grup Başkanı Nurettin Karaca, İl Genel Meclis Üyeleri Üzeyir Esenkaya, Erhan Akar ve Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım yer aldı.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti Çorum İl Teşkilatı olarak Üniversitemizde yapılan çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını ve bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada Rektör Prof. Dr. Alkan’a vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Ak Parti Çorum İl Teşkilatı olarak her anlamda Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yanında olduklarını belirten Bekiroğlu, her anlamda şehirle bütünleşen Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirtti.

Üniversitemizin en büyük eğitim birimlerinden birisi haline gelen Tıp Fakültemizdeki gelişmelerin ilimiz adına gurur verici olduğunu ifade eden Bekiroğlu, kısa bir süre önce İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın Üniversitemiz Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen başarılı bir bypass operasyonu ile sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Her geçen gün kadrosu daha da zenginleşen Tıp Fakültemizdeki gelişmeler sonrasında büyük illere yapılan hasta sevk sayılarının azaldığını veya tamamen ortadan kalktığını, hatta çevre illerin artık Ankara yerine Çorum’a hasta sevki yaptıklarını sözlerine ekleyen Bekiroğlu, Tıp Fakültemizin 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerine Çorum’da eğitim verecek olmasının da ayrıca kendilerini çok sevindirdiğini açıkladı.

Dünyanın pek çok farklı ülkesinden Üniversitemize eğitime gelerek şehrimize her anlamda renk katan yabancı uyruklu öğrencilerimizin sayılarının artıyor olmasından da son derece memnun olduklarını ifade eden Bekiroğlu, “Güzel hizmetlerinizin devamı da hayırlı olur inşallah” diyerek Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları ve paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirtti.

Üniversitemizin mazeret üretmeksizin, doğru olduğuna inandığı yolda, evrensel ölçüleri göz önünde tutarak bulunduğu topluma her anlamda fayda sağlamayı amaçladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin gücü yettiği oranda kamuyla, özel sektörle ve STK’larla iç içe çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Üniversitemizin tüm birimlerinde olduğu gibi Tıp Fakültemizin de her geçen gün güçlendiğini, nitel ve nicel olarak her geçen gün büyüdüğünü ve bu büyümenin devam edeceğini ifade ederek “Üniversitemiz, her ne kadar tıp alanında biraz geç başlasa da bu açığını hızlı bir şekilde tamamlıyor”  şeklinde sözlerine devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, her alanda gelişen Üniversitemize, Hükümetimizin çok büyük destekleri olduğunu belirterek Üniversitemizde sağlanan yaklaşık 200 milyon TL tutarındaki ödeneğin Üniversitemizin büyümesinde ve gelişmesinde büyük rol oynadığını söyledi.

Sağlanan bu desteklerle inşaatlarımızın büyük bir hızla devam ettiğini ve bir kısmının da tamamlandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde güzel bir sinerji oluştuğunu dile getirerek “Üniversitemiz paydaşlarından aldığı güçle birçok alanda büyük başarılara imza attı ve bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Ak Parti Çorum İl Teşkilatının Üniversitemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan,   bugüne kadar verdikleri ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube