Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2015 Cuma

Rektörümüz Akademik Birim Ziyaretlerine Tıp Fakültesi İle Devam Etti

Akademik birim ziyaretlerine devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek görevde bulunduğu süre içerisinde Üniversitemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulundu.

Üniversitemizin mazeret üretmeksizin, doğru olduğuna inandığı yolda, evrensel ölçüleri göz önünde tutarak büyük bir hızla ilerlediğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitim faaliyetleri beraberinde sahip olduğu bilgi birikimi ile bulunduğu topluma her anlamda fayda sağlamayı amaçlayan Üniversitemizin, tüm mensuplarımıza daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisinde olduğunu açıkladı.

Yapılan gayretli çalışmalar beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle Üniversitemizin kısa sayılacak bir sürede her alanda büyük gelişmeler kaydettiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizin de her geçen gün güçlendiğini, nitel ve nicel olarak her geçen gün büyüdüğünü ve bu büyümenin devam edeceğini söyledi. 

“Üniversitemiz, her ne kadar tıp alanında biraz geç başlasa da bu açığını hızlı bir şekilde tamamlıyor”  ifadeleri ile konuşmasına devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizde başarılı bir kadroyla güzel bir sinerji oluşturduğunu ifade ederek “Tıp Fakültemizde birçok alanda büyük başarılara imza attık ve bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Üniversitemizde her türlü bilimsel, akademik ve eğitsel çalışma ortamının artık oluştuğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde oluşturulan sinerjinin ve hep birlikte sarf edilen yoğun gayretlerin sonucunda meydana geldiğini belirterek tüm öğretim elemanlarımıza gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube