Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2015 Salı

Rektörümüz, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.  Reha Metin Alkan, Sungurlu ilçemizin önceki Kaymakamı olan ve şimdi de Kocaeli ili Dilovası ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan Hulusi Şahin’i  makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kaymakam Hulusi Şahin’in  Sungurlu ilçemizde görevli iken Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüsü için birlikte gayretli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, ayrıca Kaymakam Hulusi Şahin’in Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüsü temel atma töreni için Dilovası’ndan Sungurlu’ya gelerek bizleri yalnız bırakmadığını belirterek Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de Rektör Prof. Dr. Alkan’ın göreve gelmesiyle birlikte gerek Çorum merkez gerekse ilçelerde Hitit Üniversitesinin büyük atılımlar gerçekleştirdiğini, Sungurlu Kaymakamı olarak çok çaba harcamasına rağmen bir türlü yapılamayan Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüsü inşaatının da Rektör Prof. Dr. Alkan’ın göreve gelmesiyle birlikte başladığını ve kampus inşaatının hızla ilerlemesinden de mutlu olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr.  Alkan’a başarılarının devamını diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube