Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2015 Salı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan'ın, Hitit Üniversitesi'nin kaybettiği yılları telafi ettiğini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, "Değerli hocamızın başarılı çalışmalarını takdirle ve gururla takip ederek kendisiyle iftihar ediyoruz. Hocamız, Çorum'un kaybı haline gelen yılları telafi etti" dedi.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Araştırma Dairesi Başkanı Recep Tezcan, İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi ve Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak'ın da katıldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Alkan'a Rektörlük seçimleri nedeniyle başarı dileklerini aktaran Doç. Dr. Balcı, Rektör Prof. Dr. Alkan'ın daha büyük hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı'nın Çorum'a ve Hitit Üniversitesi'ne olan ilgi ve katkılarından mutlu olduklarını dile getirdi. Üniversitemizde devam eden çalışmalara ilişkin Doç. Dr. Balcı ve beraberindekilere bilgi veren Rektör Prof. Dr. Alkan, inşaat maketleri üzerinden Kuzey Kampüs hakkında da bilgi aktarımında bulundu.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube